Over ons

Juwelier Visser in Emmeloord, al vele jaren een begrip in omstreken. Een juwelier met een sfeervolle, vriendelijke en huiselijke uitstraling. Passie, dat is het magische woord. We hebben veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Van de nieuwste trends tot de tijdloze klassiekers, kortom voor ieder wat wils.

Bekijk onze grote collectie trouwringen van onder andere Aller Spanninga, maar ook sieradenmerken als Trollbeads en Rabinovich zijn plaatjes om te zien. Tot slot bieden wij ook klokken aan van het merk Jeka. Een mooie toevoeging aan uw interieur.

Kinderartikelen

Naast onze juwelenzaak en atelier bieden wij ook een collectie kinderartikelen aan. Deze collectie bestaat onder andere uit verzilverde spaarpotten, fotolijstjes, tandendoosjes en rammelaars in diverse modellen van het merk Van Steyn.

Achtergrondinformatie Juwelier Visser

Het begon allemaal in de begin jaren 50, toen zijn de heer en mevrouw Kervers een uurwerkzaak gestart in Emmeloord aan De Deel 14. Zij waren één van de eerste winkeliers in de Noordoostpolder toen er zelfs nog bijna geen huizen waren. In 1969 is de heer Kervers plotseling overleden en mevrouw Kervers heeft de zaak t/m 1976 alleen voortgezet. In 1976 heeft de heer Visser de zaak overgenomen. Hij heeft hier een bloeiende zaak van gemaakt en had een bedrijfsleider nodig. Vanaf 1980 is de heer Ben van der Horst in beeld gekomen, eerst als bedrijfsleider en vanaf 1 januari 1999 tot heden als eigenaar.

In onze winkel besteden wij veel aandacht aan de service van onze collectie, want dit staat natuurlijk voorop bij u als klant!

Als team, dhr. Ben van der Horst (eigenaar, diploma Uurwerktechniek en Juwelier) en de medewerksters, staan we voor u klaar om u van dienst te mogen zijn. 

Graag nemen we de tijd voor u om goed en eerlijk advies te mogen geven. Graag tot ziens bij Juwelier Visser!

Naar de webshop
juwelier-visser-emmeloord-3
juwelier-visser-emmeloord1
juwelier-visser-emmeloord2
juwelier-visser-emmeloord4
juwelier-visser-emmeloord5

Top